اینک در اين مکان مقدس و در اين سنگر بزرگ فرهنگي، سربازان فرهنگ غرب با ظاهرهاي بزک کرده مشاهده شدهاند؛ آناني که مزار شهدا را با پارک اشتباه گرفتهاند. مدتي قبل مشاهده شد برخي از دخترکان بيحجاب با همراهی وحوش (سگ) در اين مکان مقدس به ويژه قطعات شهدا پرسهزني و خودنمايي ميکنند. اين نوع حضور آن هم در اين مکان مقدس آزردگي خاطر خانوادههاي شهدا و ايثارگران را به همراه داشته است. آيا باز هم بايد سکوت کرد؟
پرواضح است که اين وضعيت نشات گرفته از سياستهاي دولت در ناديده گرفتن قانون عفاف و حجاب و همچنين عدم برخورد با بيحجابي در شهر ميباشد.
گفتنی است گلزار شهدا، مامني براي علاقمندان و دلسوزان ارزشهاي انقلاب و اسلام و از قافله عقبماندگان شهادت ميباشد، مامني براي آناني که نامهرباني و بيمهريهاي سياسيون برفرهنگ به ويژه عفاف و حجاب و نيز تاراج عفت و حياي زنان در خيابان بر دلشان عقده شده و قطعات شهدا را بهترين محل براي درد دل با شهدا و جلاي دل ميدانند.
در مورد حجاب سليقهاي برخورد كردن لطمههاي فراواني در جامعه ايجاد ميكند كه بخشي از آن را در روابط نامشروع دختران و پسران بصورت آزاد و ازدواجهاي ناموفق و منجر به طلاق ميبينيم كه به نظرم اين كمترين اثر آن است و از آن بالاتر به تاراج رفتن فرهنگ ديني و مذهبي ماست و انتظار ميرود كه برنامه و قانون مدوني در اين مورد تصويب و تصميم درستي در اين باره گرفته شود. ظاهراً نظر دولتمردان بر فرهنگسازي است و با زور و اجبار نميشود مسئله حجاب را درست كرد. حرف منطقي است ولي نكاتي را در اين رابطه بايد درنظر گرفت: يكي از اين فرهنگ سازيها در عرصه سينما و صدا و سيما است كه به نظر ميرسد دولتمردان وزارت ارشاد وظيفه خود را درست انجام نميدهند. در بخش ديگر عرضه پوشاك است كه انتظار ميرود وزارت بازرگاني در اين خصوص بايد كاري انجام دهد و از ورود و يا توليد لباسهاي آنچناني و بدحجاب جلوگيري نمايد. از همه مهمتر كارمندان بخشهاي دولتي است كه خانمهاي محترم با پوشش نامناسب و آرايش غليظ در اين نهادهاي دولتي مشغول به كارند. اگر نظر دولتمردان بحث فرهنگي است، اين چند مورد نمونههاي كوچكي است كه دولت مستقيماً ميتواند در آن وارد شود كه ظاهر امر اين را نشان نميدهد يا لااقل بنده نديدهام.
نظرات شما عزیزان: